Träff med Nala och hennes vänner från den syriska gruppen den 18:e april på Inva-Sam.

Nala med vänner från Syrien hos Inva-Sam den 18:e April

Vi träffade Nala förra veckan och vi var redan då överens — vi måste ses igen! Vi bjöd på fika med kaffe och god Ramlösa och pratade om allt mellan himmel och jord — med ett givet fokus på EU och det kommande valet.

Jag (Bjornen) frågade gruppen om de visste hur många som är röstberättigade i Sverige. Det visste dom inte, men dom var nära! Jag plockade fram vår webbsida och berättade kort om hur man röstar, var man går för att rösta och hur viktigt det är att rösta.

Nu funderar dom på att starta en förening och där finns ju vi — InvaSam! Det fixar vi och nu är det arbetet igång. Tack till Nala med sällskap och tack för en trevlig pratstund. Ett gott gäng, helt klart 🙂

0 Kommentarer

Lämna en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *