Debattpanelen på Helsingborgs Stadsbibliotek om ett gemensamt EU försvar den 23:e April

Idag var Inva-Sam på Helsingborgs Stadsbibliotek och hade informationsbord under och efter debattpanelens diskussion om ett gemensamt EU försvar. Eventet arrangerades av Jenny Tellström på Helsingborgs Kontakt Center (EU kontoret).

Frågorna var intressanta och klimatet under debatten lugn och sansad. Både jag (Bjornen) och Jenny passade efteråt på att ställa våra egna frågor till dom medverkande. Min fråga handlade om den nya lagen om terrorpropaganda och hur lagen kan komma att påverka såväl svenska som utländska medier, bloggar, journalister osv.

Så här såg det ut.

Helt klart en trevlig kväll med massor av intressant information. Tack Jenny!

 

0 Kommentarer

Lämna en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *